Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare                                                                            

Website-ul www.andradatours.ro este proprietatea ANDRADA TOURS SRL. Orice incercare de copiere, instrainare sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al ANDRADA TOURS SRL.

Accesul si utilizarea site-ului www.andradatours.ro se face in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii privind ofertele si programele turistice. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. Nu ne asumam responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii 677/2001. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date andradatours.ro si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre andradatours.ro.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@andradatours.ro, andradatours.ro se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. andradatours.ro se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. Nu raspundem de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile andradatours.ro.

Politica site-ului www.andradatours.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, andradatours.ro isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea andradatours.ro, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre andradatours.ro, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Pe site-ul www.andradatours.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri,furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul andradatours.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc. andradatours.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

*Ratingurile si eventualele review-uri ale hotelurilor din oferte reprezinta elemente informative, care sunt proprietatea TripAdvisor.com respectiv Hotels.com. Ele sunt utilizate fara valoare comericala, avand ca scop o buna informare a clientului si o eventuala directionare spre site-urile oficiale respective, mentionand ca nu exista stabilit niciun parteneriat intre aceste parti.