Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

 Cine suntem?

Am pornit pe acest drum din dorinţa de a îmbina pasiunea pentru călătorii cu spiritul antreprenorial. În 10 ani de activitate am oferit consultanţă atât persoanelor fizice, cât şi firmelor mici şi mari care ne-au solicitat serviciile. Am ajuns în aproape toate colţurile lumii şi am testat personal o mare parte din destinaţiile pe care le punem la dispoziţia clienţilor şi partenerilor noştri, astfel încât să putem asigura garanţia calităţii.

Ce ne face unici? 
Unul din crezurile noastre este că lucrurile pot fi constant îmbunătățite. Mai mult, acestea pot fi create sau schimbate astfel încât să se potrivească dorințelor și nevoilor clienților noștri. De aceea, personalizarea serviciilor pe care le oferim este unul din ingredientele cheie cu care ne mândrim.

Serviciile noastre:
Oferta noastră de produse și servicii pe care o oferim este aproape completă, putând satisface nevoile și cerințele oricărui turist prin oferirea de recomandări pentru că acesta să poată beneficia de o vacanță aşa cum îşi doreşte: 

Printre destinațiile de top preferate de către clienții agenției noastre de turism, se înscriu Turcia (pentru care oferim cele mai complexe tipuri de produse), Bulgaria și România.

Cum poți comanda o vacanță?

Foarte ușor. Venind la noi în agenție sau online, atât de pe desktop cât şi de pe mobil sau tabletă. Platforma noastră online actualizează în timp real toate ofertele că tu să vezi toate vacanțele disponibile. Rezervările se pot face direct pe site și ai posibilitatea să plătești în siguranță cu card bancar online, prin ordin de plată sau în persoană la noi în agenție.

Vrei sa vizualizezi documentele agentiei noastre?
Licenta
Polita Asigurare Omniasig


Premii și nominalizări:
Andrada Tours deține diplome şi/sau distincţii acordate de mai multe lanțuri hoteliere precum si pentru rezultatele financiare anuale obtinute.
Videoclipul intitulat "Giurgiu - Refugiul inimii noastre" prin care s-a urmărit promovarea turismului în orașul Giurgiu a generat peste 45.000 de vizualizări, peste 1000 de distribuiri, fiind nominalizați la eTravelAwards 2017 -  categoria "Best Destination Campaign".
Totodată, ANDRADA TOURS a mai fost nominalizata la TopHotelAwards 2018 - categoria "Cel mai bun furnizor de servicii de distribuție în turism" și la eTravelAwards 2018 -  categoriile "Best Travel Agency Website" și "Best Facebook Fan Page".