Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Metode de plataVa multumim ca ati folosit serviciile andradatours.ro. Va rugam sa cititi aceste informatii cu mare atentie; contin detalii importante despre cum puteti efectua plata si intra in posesia documentelor dvs. de calatorie. Daca aveti nelamuriri, va rugam sa ne contactati.

Cum platesc?
andradatours.ro va pune la dispozitie mai multe modalitati convenabile de plata:

Plata online prin card bancar
Plata se poate efectua online pe site-ul www.andradatours.ro, in timpul efectuarii rezervarii sau printr-un link securizat de plata furnizat de un consultant Andrada Tours dupa confirmarea acesteia. Dupa ce plata este procesata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa in rezervare. Plata online pe site-ul Andrada Tours sau prin link securizat de plata se poate face doar in lei.

Plata la Banca Transilvania (depunere numerar sau transfer bancar)
Poti face depunere de numerar in contul nostru bancar la orice sucursala Banca Transilvania din tara.
De asemenea, este disponibila plata prin virament bancar din contul tau in conturile noastre.
Click pe link-ul urmator pentru a localiza cea mai apropiata agentie Banca Transilvania.

Iata datele referitoare la beneficiarul platii pentru a le furniza bancii:

Furnizor: ANDRADA TOURS SRL, CUI / CIF: 32473376

Banca Transilvania
Cont: RO34BTRLRONCRT0233861001 (RON)
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Cont: RO81BTRLEURCRT0233861001 (EUR)
Banca: BANCA TRANSILVANIA 


Important: Dupa efectuarea platii, Andrada Tours va vizualiza plata instant in sistemul de plati bancare si va emite documentele de calatorie. Nu este nevoie din partea ta de nicio confirmare a platii prin email sau telefon. Documentele de calatorie vor fi trimise pe adresa de email lasata in rezervare.

Plata la sediul Andrada Tours
Poti plati in numerar la sediul aflat pe Str. Mircea cel Batran, Bl. 20, parter, ap. 1., Giurgiu. Apasa pe urmatorul link pentru a vedea locatia exacta Andrada Tours.

Plata in numerar la sediul agentiei se poate face in limita sumei de 5.000 lei (sau echivalent in euro) pentru persoane juridice si 10.000 lei (sau echivalent in euro) pentru persoane fizice, conform Legii 70/09.05.2015.
Se interzice incasarea fragmentata (fractionarea sumei de incasat in mai multe transe pentru a evita plafonul de incasare in numerar stabilit prin lege).
Pentru contractele si facturile care depasesc plafoanele de incasare in numerar stabilite prin aceasta lege, se poate face o singura incasare in numerar pentru un contract sau o factura, restul platilor urmand a fi efectuate obligatoriu prin banca (depunere numerar, transfer bancar).

Pana cand trebuie sa platesc?
In momentul efectuarii rezervarii, atat pe site-ul www.andradatours.ro cat si prin intermediul consultantilor, primesti informatii cu privire la data limita de plata a rezervarii. Plata trebuie sa fie confirmata pana cel tarziu la data indicata in rezervare sau de consultantii Andrada Tours in timpul programului de lucru Andrada Tours. Aceasta data limita este impusa de catre furnizorii serviciilor turistice, nu de catre Andrada Tours, iar in cazul in care plata nu se efectueaza pana la data indicata, rezervarile vor fi anulate automat.

In ce valuta platesc?
Poti plati contravaloarea serviciilor rezervate in EURO. Suma de plata este detaliata in emailul de confirmare a rezervarii la sectiunea "Tarife".
Plata se mai poate face in RON, la cursul Bancii Transilvania (curs vanzare euro) din ziua platii.
Pentru platile efectuate cu cardul online sau prin link securizat plata se poate face doar in lei.