Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN MARIS CITY HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul Sun Maris City este localizat la doar 300 m de centrul Marmaris-ului si 90 km fata de aeroport. Construit in anul 1990 si renovat in 2005, hotelul Sun Maris City, ofera o vacanta de neuitat, datorita camerelor sale frumos decorate si a calitatii superioare a serviciilor.
Facilitati camere: Hotelul Sun Maris City, pune la dispozitia clientilor sai 3 tipuri de camere (standard, family, minim 2 persoane, maxim 4 persoane) insumand un total de 88 camere.
Camerele standard: sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, telefon, balcon, baie cu dus, uscator de par.
Camerele family (categorie B): au aer conditionat, TV prin satelit, telefon, balcon, baie cu dus, uscator de par.
Camerele family (categorie C): au aer conditionat, TV prin satelit, telefon, baie cu dus, uscator de par.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant (serviciul all inclusive include: micul dejun, prazul, cina, snack-uri, cea, cafea, prajuturi, bauturi locate, intre orele 10.00-23.00, la bar, pool bar, snack bar), meniu a-la-carte, echipa de animatie in timpul zilei care organizeaza concursuri si jocuri la piscina, se organizeaza serata cu specific turcesc o data pe saptamana, piscina, piscina pentru copii, bar, beach bar (se deschide in iunie), loc de joaca pentru copii, darts, sauna, baie turceasca, sala de fitness, masaj, centru medical, coafor, mini-market.
Plaja: plaja este proprie, la 4 km distanta, in Icmeler.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.