Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BODRUM NOVA SUITES HOTEL & SPA


Descriere

Situat în cartierul animat Gumbet, la 2 minute de mers pe jos de malul Mării Egee, acest hotel confortabil are 2 piscine în aer liber, un centru mare de fitness și facilități spa, printre care saună, căzi cu hidromasaj și baie turcească. În toate zonele se oferă WiFi gratuit.
Facilitățile standard din fiecare unitate de cazare de la Bodrum Nova Suites includ aer condiționat, TV cu canale prin satelit și o baie privată cu uscător de păr, iar fiecare suită are minifrigider. Apartamentele cu 1 dormitor au bucătărie utilată.
Acest hotel all inclusive pune la dispoziție un restaurant care servește bufete de mic dejun, prânz și cină. Snack barul oferă preparate tip fast-food, iar oaspeţii pot savura la bar o varietate de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Oaspeții au la dispoziție sala de forta și o zonă unde pot face aerobic și yoga. După antrenament, aceștia se pot relaxa cu o gamă variată de masaje cu miere, rodie sau ciocolată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.