Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BALIM HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul este situat la mai puțin de 500 m de centrul statiunii Marmaris, cu o multime de magazine locale, restaurante și baruri, la 50 m de plajă, precum și la 1 km distanță de orașul vechi și portul de agrement. Aeroportul Dalaman este la aproximativ 96 km de hotel.
Facilitati hotel: Facilitățile hotelului și serviciile includ 24 ore receptie, seif(cu taxă) și schimb valutar, lift, sala de sedinte, sala TV, restaurant interior, restaurant în aer liber, piscina în aer liber cu sectiune pentru copii, terasă la soare, cu un snack bar la piscină și grădini. Acesta oferă, de asemenea, nopți turcești ocazionale. Room service (ore limitate) și un serviciu de spălătorie sunt disponibile (ambele cu taxa suplimentara). Aer condiționat funcționează din iunie până în septembrie, cu un cost suplimentar. Hotelului oferă facilități de parcare.
Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu A/C (cu taxa suplimentara), telefon direct, mini bar, TV, balcon și baie cu cadă și / sau duș și uscător de păr.

Website hotel: http://balimhotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.