Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERWOOD BREEZES RESORT

   Kopak Cayi Mevkii Kundu, 07110 Lara, Turkey, Antalya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
1099 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 06.06.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotel Sherwood Breezes Resort este localizat la 10 km de centrul orasului si la 10 km de aeroportul Antalya. Hotelul este situat direct pe plaja.
Cazare: Sherwood Breezes Resort oferă o selecție de camere , de la camere standard la Penthouse Suites .Camere : Fiecare dintre camerele hotelului au un caracter și farmec propriu . Toate sunt decorate unic , mobilate cu gust și oferă cel mai înalt confort .
Fiecare camera dispune de: încălzire și aer condiționat , parchet , televiziune prin satelit cu ecran plat , seif, telefon cu linie directa , mini bar ( aprovizionat zilnic ) , uscător de păr , balcon , room service 24 de ore.
Standard Rooms : toate caracteristicile și confortul disponibil tuturor.Camerele standard includ un pat , un pat dublu , canapea extensibilă și baie . Dimensiunea camerei : minim 25 m2.
Junior Family Rooms : Excelent pentru sejururi mai lungi sau extinse , camere de familie junior includ un pat single și un pat dublu și baie . Dimensiunea camerei : minim 35 m2.
Connecting Family Rooms: : Ideal pentru familii mari , camere de familie inter- comunicante au un pat dublu și două paturi de o persoană în termen de două dormitoare separate , și două băi separate. Dimensiunea camerei : minim 55 m2.
Standard Suite: Oferind eleganță sofisticată și confort pentru cupluri în căutarea pentru un pic mai mult spațiu de locuit , facilități moderne și vederi superbe la mare . Suites standard includ un dormitor cu pat dublu și grup de relaxare , un dressing , o baie cu jacuzzi , telefon in baie , mini-bar și ( VIP înființat ) Dimensiune camera : minim 30 m2.
VIP Suites : The Ultimate în Sherwood Breezes lux , aceste apartamente dispun de cele mai bune din mobilier , facilități și vederi ! Apartamentele penthouse au balcoane private mari, care oferă o vedere superbă la Marea Mediterană și Munții Taurus în depărtare. Fiecare suită VIP are : mochetă , încălzire centrală și divizat și sistemul de aer condiționat , balcon , turn down service , Butler , mini bar ( VIP înființat , stocate de două ori pe zi ) , 24 ore Room Service , prioritate la restaurante a'la carte , fierbător și sortimente de ceaiuri , Express check-in și check-out , Spălătorie , telefon cu linie directă și telefon in baie , conexiune internet wireless, plajă privată și zona de plajă , uscător de păr , prioritate la SPA , personalizate în cameră în condiții de siguranță serviciu bani , zilnic micul dejun în suita de televiziune prin satelit cu ecran plat în fiecare cameră ( camera de zi si dormitoare toate).
Maid Marian Suite: : Suita include un living cu bucătărie , un dormitor cu pat franțuzesc , o baie cu duș / WC , si doua balcoane cu vedere la mare . King Richard Suite : Suita include un living cu bucătărie , două dormitoare - un dormitor cu pat franțuzesc și un dormitor cu două paturi , două băi cu duș cu hidromasaj sistem / WC , o afacere / camera de studiu , și un balcon cu vedere la mare . Dimensiunea camerei : 90 m2.
Little John Suite: Suita include un living , doua dormitoare - un dormitor cu pat franțuzesc și un dormitor cu două paturi , doua bai - o baie cu duș cu hidromasaj sistem / WC și o baie cu duș / WC , si un balcon cu vedere la mare laterală. Dimensiunea camerei : minim 90 m2. Facilitati: Balcon, mocheta, baie cu cada/dus si uscator de par, telefon direct, A/C, seif, radio, minibar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare si bere - reumplere zilnica), TV satelit. Activitati: Doua piscine exterioare pentru adulti, doua piscine pentru copii, piscine interioare pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, tenis de camp, baschet, volei pe plaja, tenis de masa, sporturi acvatice nemotorizate sunt gratuite. Tenisul de camp in nocturna, echipamentul de tenis, biliardul, bowlingul, masajul si peelingul, salonul de infrumusetare si SPA, jocurile pe calculator, sporturile nautice motorizate se platesc. Animatie in timpul zilei si programe speciale seara. Mini club pentru copiii cu programe speciale.
Plaja de nisip, cu sezlonguri, umbrelute si prosoape gratuite. Alte facilitati Restaurant principal pentru bufet deschis, restaurante A`la Carte, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, vitamin bar, disco. Masa Ultra All Inclusive; restaurantele A`la Carte necesita rezervare in prealabil.

Website hotel: http://www.sherwoodresort.com.tr/?lang=en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie