Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL

   Konyaalti Sahil Seridi, 07070 Antalya, Turkey, Antalya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
800 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Sealife Family Resort este situat la 25 km de aeroportul din Antalya, la 5 km de centrul orasului, la 50 m vis-a-vis de plaja publica.Construit in anul 1995, cu o suprafata totala de 7.179 m2, ultima renovare - 2007.Hotelul este alcatuit dintr-o cladire cu 6 nivele (50 % din camere au vedere partiala la mare).
Facilitati si activitati: Sealife este un complex extins , cu facilități și activități pentru întreaga familie . Acesta dispune de piscine cu tobogane , un centru spa cu tratamente corporale , scufundări și echipamente de snorkelling . Camerele cu aer condiționat de la Sealife Family Resort Hotel se deschid spre un balcon privat , majoritatea cu vedere la Marea Mediterană . Fiecare cameră este decorată cu nuanțe moi și mobilier modern . Aparate moderne includ TV prin satelit . Oaspeții pot alege între 7 restaurante diferite, care servesc totul, de la specialități mediteraneene la sushi japonez . Există , de asemenea, baruri , spectacole live seara și o casă în discotecă . O echipa de profesionisti desfasoara activitati pentru un club de copii într-o zonă dedicată ,hotelul oferă , de asemenea, terenuri de tenis , o saună și un hamam tradițional turcesc . Orașul vechi Antalya este de 10 km de la Hotel Resort Sealife Family și Aeroportul Havaalani se află la 30 de minute cu mașina . Parcare privată gratuită este disponibilă,serviciul de transfer de la aeroport poate fi solicitat.
Cazare: Cameră standard cu vedere la mare, Cameră de familie cu vedere la mare
Facilități: Restaurant, Bar, Recepție 24 de ore, Grădină, Terasă, Camere / Facilități pentru persoane cu handicap, Lift, Express Check-In/Check-Out, Seif, Camere, Încălzire, Cameră de bagaje, Magazine în hotel, facilități anti-alergice, Aer condiționat, zonă pentru fumători.
Activități: Windsurfing, darts, cadă cu hidromasaj, Bibliotecă, Caiac, Grătar, Ciclism, Băi turcești / Steam, Scufundări, Bazin Înot cu tub, interioară, piscină în aer liber.
Internet Gratuit! Wi-Fi este disponibil în întregul hotel și este gratuit.
Taxa de parcare! Este posibilă parcarea privată la proprietate (nu este necesară rezervare)

Website hotel: http://www.sealifehotel.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie