Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL DRAGON HOTEL

   Evrenseki Mevkii Antalya, 07330 Side, Turkey, Side, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
1249 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: deschis in 2008, face parte din grupul hotelier STONE, detine o suprafata totala de 50.000mp si este situat in Evrenseki, la 5 km de Side, la 10 km de Manavgat si la 48 km de aeroportul din Antalya.
Facilitati hotel: restaurant principal, restaurante A`La Carte (italian, turcesc, oriental, pescaresc), 10 baruri, doctor, baby sitter, serviciu de inchiriat masini, magazine, acces internet (gratuit in lobby si in camere), curatatorie, spalatorie, piscina interioara (462mp), piscina exterioara (4500mp), aqua park cu 3 tobogane, park de distractii, aqua gym, sala de fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, darts, sporturi nautice, masaj, cosmetica, bowling, biliard, program de animatie in timpul zilei si spectacole seara, mini club, mini disco, plaja privata (sezlongurile si umbrelutele sunt oferite gratuit), amfiteatru (capacitate 1000 locuri), 4 sali de conferinta.
Facilitati camere: 564 camere dispuse intr-o cladire principala cu 6 etaje si 9 lifturi; dotate cu: baie cu dus/ cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar, seif, TV-LCD, balcon, pardoseala cu mocheta, canapea sau fotoliu extensibil. Camere: superior room: suprafata 40mp, grad max. de acomodare 3ad +1c; junior suite: suprafata 70mp, grad max. de acomodare 2ad+1c. (dormitor + living + baie cu hidromasaj si orientare frontala catre mare); duplex family room: suprafata 60mp, grad max. de acomodare 4ad. (2 dormitoare cu pat dublu si paturi twin, dispuse pe 2 nivele, open space); family room: suprafata 60mp, grad max. de acomodare 4ad. (2 dormitoare cu pat dublu si paturi twin si usa interconectoare); king suite: suprafata 100mp, grad max. de acomodare 4ad. (2 dormitoare cu pat dublu si paturi twin + living, 2 bai, una cu cada si hidromasaj).

Website hotel: http://www.royaldragonhotel.com.tr/EN/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie