Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA

   Liman Mah1 Sok Konyaalti, 07070 Antalya, Turkey, Antalya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
804 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotel Portobello este situat pe faimoasa plaja Konyaalti, la 8 km fata de centrul Antalyei si la 18 km distanta de aeroportul Anatlya. Plaja se afla chiar in fata hotelului si este usor accesibila printr-un tunel.
Cazare: Toate camerele noastre au fost proiectate pentru a oferi clienților noștri cu o vacanță confortabilă în Antalya. Mai mult decât atât, cazarea noastră combină vedere venerație-inspirat din Marea Mediterană, cu apariția glorioasă a munților oferă o atmosferă unică
Standart Room: : cameră de hotel de lux , are 22 mp , pat dublu sau frenchbed , vedere la mare , balcon , seif , TV LCD prin satelit , baie , aer conditionat , uscator de par , telefon , mini-bar , Wi-Fi gratuit .
Famıly Room :oferă o cazare ideală și are 54 mp , pat dublu sau frenchbed , vedere la mare , separate de două camere , balcon , seif , TV LCD prin satelit , baie , aer conditionat , uscator de par , telefon , minibar, Wi-Fi.
Junıor Suıte : are 48 mp , frenchbed , vedere la mare , living separat , balcon , seif , TV LCD prin satelit , baie , aer conditionat , uscator de par , telefon , mini-bar , Wi-Fi gratuit .
Senıor Suıte: : are 54 mp ,frenchbed , vedere la mare , living , terasa 25mp , seif , TV LCD prin satelit , baie , aer conditionat Jakuzzi , uscator de par , telefon , mini-bar , Wi-Fi gratuit .
Facilitati: Divertisment pentru toate vârstele: activități sportive, pline de distracție în Porto Bello Hotel Resort & Spa. Animatorii noștri cu experiență oferi clienților noștri cu activități distractive în Antalya pe tot parcursul zilei, începând cu jocuri de biliard, aerobic și boccia. De asemenea, volei pe plajă, polo pe apă, 2 terenuri de tenis și sporturi nautice așteaptă oaspeții care nu pot renunta la sport.
Toate tipurile de bauturi de import, suc de fructe proaspete, telefon, curățătorie chimică, spălătorie, centru SPA (masaj, Peeling si de ingrijire a pielii), Internet Cafe, Curte de tenis cu lumina si Rachete & Ball, 24 ore Room Service, Rent a car, baby sitting , Sala de jocuri, piata, Boutique, doctor (la cerere), Photo Shop, salon de coafură, Disco.
Activități: O gamă largă de activități la Porto Bello Hotel Resort & Spa - sport pe plajă, activități pentru copii.Entertainment pentru toate vârstele vine cu activități sportive, pline de distracție în Porto Bello Hotel Resort & Spa. Animatorii noștri cu experiență ofera clienților activități distractive în Antalya pe tot parcursul zilei, începând cu jocuri de biliard și continuand cu aerobic și boccia. De asemenea, volei pe plajă, polo pe apă, 2 terenuri de tenis și sporturi nautice așteaptă oaspeții care nu renunta la sport la hotelul nostru plaja din Antalya. (Deschisă în sezon).

Website hotel: http://www.portobello.com.tr/default-en.php

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie