Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA ARSI HOTEL


Descriere

Situat la numai 150 de metri de populara plaja Cleopatra de-a lungul malul Mării Mediterane, acest hotel are o piscină în aer liber, baie turcească și o saună. Wi-Fi gratuit este disponibil în toate zonele.
Toate camerele de la Hotelul Kleopatra Arsi includ aer condiționat, un televizor și un balcon. Baie privată este dotată cu un uscător de păr și un duș sau cadă. Restaurantul hotelului ofera ambele zone de relaxare interioare și exterioare, precum și servește gusturi din bucătăria turcească și otoman în stil bufet. Bar la piscină este ideal pentru băuturi alcoolice și non-alcoolice.
Hotelul are o zonă de plajă privată și taxe se pot aplica pentru șezlonguri și prosoape. Facilități de masaj, închirieri biciclete și o recepție deschisă 24 de ore pe zi sunt disponibile. Aeroportul Antalya se află la 122 km de Kleopatra Arsi Hotel. Room service, spălătorie și de schimb valutar sunt de asemenea posibile la fața locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.