Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA ADA HOTEL

   Kizlar Pinari Qtr Dinek Sk No 12, Alanya 07400, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Construit in 1995, renovat in 2010 cu o suprafata totala de 2000mp, este situat la 70 m de plaja (lungimea plajei 100 m) nisipoasa, la numai 800 m de centrul orasului Alanya si 120 km de aeroportul din Antalya.
Facilitati hotel: restaurant, lobby, lobby bar, lift, internet (in spatiile publice gratuit), bar la piscina, salon TV, mini market, bar pe plaja, program de divertisment in fiecare seara, volei pe plaja, darts, sporturi acvatice (contra cost), baia turceasca, sauna, masaj, piscina exterioara, piscina exterioara pentru copii, loc de joacă, sezlonguri/umbrele de soare si saltele la piscină se ofera gratuit, lift, biliard (contra cost), centru SPA.
Facilitati camere: Hotelul dispune de 123 camere, dotate cu baie proprie cu dus, TV LCD, telefon, minibar, pardoseala din gresie, aer conditionat, seif (contra cost), uscator de par, balcon.
- standard room, grad maxim de acomodare 2pax.
-family room , cu 2 dormitore si living, grad maxim de acomodare 4 pax.
Servicii cu plata: telefon, fax, seif (in camera), sauna, masaj, sporturile pe apa, doctor, inghetata, sucurile naturale, biliard, sala de jocuri, internet cafe, sezlongurile si umbrelutele pe plaja, preparatele a la carte, cafeaua turceasca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie