Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB BIG BLUE SUITE HOTEL


Descriere

Localizare:Club Big Blue Hotel este situat la 2 km.de centrul orașului, 400 mt. la plaja, intr-o zona linistita, la 135 km de aeroport.
Big Blue Suite Hotel se bucură de o locație excelentă, situat la numai 400 m de plajă și doar 5 min de mers cu masina centrul statiunii plin de viață al Alanyei. Este aproape de cel mai mare și mai modern centru comercial al Alanyei, facilități excelente cu cafenele stradale mari, restaurante si o scena de noapte vibrantă.
Camere: 86 Suite și 15 camere standart în 7 etaje, cu 2 lift. Toate camerele sunt cu aer-conditoning, TV, telefon, hairdyer, balcon, WC, duș frigider / mini-frigider, camere ,baie, seif.Suite rooms-urile cuprind un dormitor și o cameră de zi - bucătărie și potrivit pentru 4 persoane.
Facilități: Restaurant, lobby, bar la piscina, loob bar, colț cu TV, internet, mini market, baie turcească, baie de aburi, 2 piscine, 1 piscina pentru copii, 2 tobogane, mini club, tenis de masa, darts.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.