Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEACH CLUB DOGANAY

   Konakli Kasabasi, 07490 Konakli, Turcia, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotelul a fost construit in anul 1991, ultima renovare a avut loc in anul 2007 si detine o suprafata totala de 25.000mp. Este situat la 115 km de aeroportul orasului Antalya, la 7 km de orasul Alanya, la 5 km de la localitatea Konakli, la 50 m de plaja proprie unde se poate ajunge printr-un pasaj subteran.
Facilitati hotel: restaurant principal, 3 restaurante à la carte (turcesc, italian, pescaresc) baruri, piscina exterioara, piscina interioara (incalzita), 3 tobogane, cabinet medical, sala-TV, centru SPA cu salon de frumusetare Talasso & Wellness, coafor, biblioteca, spalatorie, magazin, schimb valutar, rent-à-car, parcare, sala de conferinta, acces internet WLAN.
Facilitati pentru copii: piscina exterioara si interioara, loc de joaca si mini club.
Facilitati camere: baie cu dus/cada, uscator de par, aer conditionat, telefon, seif, minibar, TV satelit, pardoseala din parchet laminat si balcon sau terasa. Complexul detine 2 cladiri cu 6 nivele: 339 camere standard; suprafata totala 26m², capacitate maxima 3 pax.; 24 camere family; suprafata totala 44m², constau in 2 incaperi: living + dormitor, capacitate maxima 5 pax.
Divertisment: sauna, baie turceasca, fitness, aerobic, volei pe plaja ,mini-fotbal, baschet, teren de tenis, tenis de masa, darts, programe de animatie, discoteca.
Servicii cu plata: masaj, biliard, nocturna la terenul de tenis si sporturile acvatice cu motor.
Plaja: privata cu nisip; umbrele, sezlonguri si saltele se ofera gratuit. Prosoapele de plaja - contra cost.

Website hotel: http://www.doganayotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie