Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARES HOTEL


Descriere

Ares Hotel este situat la 500 de metri de cea mai apropiată plajă. Centrul orașului Kemer este la 3 km, iar centrul orașului Antalya este la 43 km de sediul.Hotelul are o suprafața totală - 4000 m2.
Aeroportul din Antalya este la 57 km distanță.
Facilitati camere: Toate camerele de la Kemer Club Ares sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit, dus, foehn, seif, balcon, curatenie in camera de 3 ori pe saptamana, schimbarea de lenjerie de 3 ori pe saptamana. Baia privată include un duș în timp ce balconul oferă vedere la piscină si seif.
Facilitati hotel: Club Ares Kemer oferă o piscină în aer liber cu umbrele și șezlonguri gratuite. De asemenea, vine cu o grădină și acces gratuit la internet Wi-Fi gratuit. Activitățile de relaxare includ saună, baie turcească și servicii de masaj, piscina in aer liber, umbrele si sezlonguri.
Mese: Serviciile all-inclusive includ micul dejun, prânz și cină. Puteți savura băuturi alcoolice și non-alcoolice la barul de la piscină pe tot parcursul zilei.
Relaxare: Activități de relaxare includ saună, baie turcească și servicii de masaj.
Plaja:Publica, pietris. Nu exista bar pe plaja. Umbrele, sezlonguri, saltele - contra cost. Prosoape pe plaja - contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.