Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iulia Resort


Descriere

Profil: Recomandat familiilor cu copii

Situare: Complexul Iulia Resort (fost Florica) este situat in Statiunea Venus, la o distanta de 50 de metri de plaja, in apropierea restaurantuluin Esplanada, care se afla pe tarmul marii, oferindu-va posibilitatea petrecerii unui concediu placut pe litoralul Marii Negre.

Info hotel: Complecul Iulia resort este format din aripa A (p+3) si aripa B (p+1), cu o frumoasa curte interioara, avand o capacitate de 364 de locuri de cazare, in camere duble, garsoniere si apartamente.

Camere: Dispune de 174 camere duble standard si modernizate avand clasificare de doua stele. Atat camerele standard cat si cele modernizate sunt dotate cu televizor, frigider, balcoane si bai. Camerele modernizate se diferentiaza de cele standard prin mobilierul nou si sunt situate in aripa B (p+1).

Restaurant: Restaurantul Esplanada este amplasat pe malul marii, langa Hotelul Florica, intr-un superb golf, dispunand de o sala de mese cu capacitatea de 300 locuri, o terasa cu 80 de locuri, o frumoasa gradina de vara cu muzica, ring de dans si bar de zi situat chiar pe faleza marii.

Servicii gratuite: Informatii turistice, parcare.

Servicii cu plata: Loc de distractie cu jocuri si biliard, agrement cu ATV-uri, un beach bar, iar pentru pescarii amatori pescuit sportiv.

Facilitati pentru copii: Pentru copiii pana la varsta de 14 ani, se va plati la agentie 10% dintr-un loc de cazare (fara pat suplimentar). Peste 14 ani vor plati 50% dintr-un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

Animale de companie: Nu este permis accesul cu animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.