Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel REX din Tulcea ofera optiunea alegerii intre 1 Apartament REX; 5 Apartamente; 13 camere cu pat dublu matrimonial; 20 camere cu doua paturi, alaturi de confort, intimitate si siguranta regasite in toate tipurile de camere diferentierea acestora fiind in urmatoarele facilitati pe care fiecare tip de camera le ofera.
Camerele sunt dotate cu instalatie de climatizare, televizor color, cablu TV, minibar, telefon cu acces direct international, conexiune directa la Internet, uscator de par si sistem de acces-control VingCard. Decoratiunile interioare impreuna cu mobilierul modern si dotarile existente creeaza o ambianta placuta si un confort deosebit.
Servicii la sediul Hotelului Rex Tulcea
Room – service
Spalatorie – curatatorie
Rent-a-car
Parcare auto – supravegheata permanent
Loc de depozitare pentru bagaje mari si valori,
Servicii de secretariat : fax, e-mail, transmitere corespondenta clasica, etc.
Restaurantul Hotelului Rex are o capacitate de 80 de locuri, in care se pot organiza mese festive si servi preparate din peste specifice zonei, mancaruri traditionale romanesti si internationale.
Pe perioada sezonului de vara te surprindem cu muzica live, spectacolele si reprezentatii speciale cu prezentari moderne si clasice si programe de dans, subliniate de preparate speciale si o selectie de vinuri rafinate.
Rezultatul este o combinatie perfecta intre felurile de mancare modern-clasice, atmosfera calda si prietenoasa si servirea impecabila.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.