Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Sonnenhof este situat la 16.9 km de Aeroportul International Suceava. La Manastirea Hagigadar, cunoscuta sub numele de Biserica Dorintelor se poate ajunge printr-o simpla plimbare intrucat se afla la 0,9 km de hotel, in timp ce Cetatea Sucevei si alte monumente istorice ce merita vizitate se afla la o distanta de 5-6 km de hotel.

Camerele sunt adevarate invitatii la relaxare, avand un design modern cu motive naturale de decor si accente calde de culoare. Un total de 58 de chei deschid usile apartamentelor si camerelor Standard, Premium si Deluxe.

Camere duble standard - Camere usor mansardate, cu vedere la gradina sau la oras, ce dispun de baie privata si cada cu dus. Acestea au insertii lemnoase si nuante de verde fiind o oaza de relaxare pentru oaspeti. Dispun de doua paturi single, o suprafata de 26 mp, sunt Accesibile cu liftul si beneficiaza de Aer conditionat, Articole de toaleta gratuite, Baie cu cada, Birou, Cablu TV, Halate si papuci de baie, Minibar, Seif, Telefoane in camera si la toaleta, TV cu ecran plat, Uscator de par, WiFi gratuit.

Camere duble premiun - suprafata de 26 mp, avand in dotare 2 paturi twin sau pat matrimonial, grup sanitar cu cada, beneficiind de aceleasi dotari pe care le detine camera standard.

Camera dubla deluxe - suprafata de 31 mp, detine un pat matrimonial, vedere la gradina sau strada, acestea ofera un plus de confort si spatiu. Delicatetea finisajelor si a nuantelor calde de albastru, armonizate cu motivele naturale de decor ofera camerelor Deluxe o eleganta aparte, transformandu-le intr-o insula de relaxare.

Camere triple deluxe - suprafata de 31 mp, dispun de pat matrimonial si canapea extensibila, grup sanitar cu cabina de dus si vedere la strada. Dotarile sunt similare celorlalte tipuri de camere.

In fiecare zi este servit micul dejun tip bufet, iar proprietatea asigura room-service. Gradina de vara reprezinta o oaza perfecta, unde oaspetii pot lua masa in aer liber sau se pot relaxa in timp ce savureaza o bautura.
Gradina Soarelui

Turistii sunt asteptati sa se bucure de razele soarelui si de prospetimea naturii in cadrul gradinii hotelului. Gradina Soarelui isi asteapta oaspetii pentru a se bucura de frumusetea florilor si savoarea calatoriilor culinare.

Restaurantul Mosaik ofera ocazia unei calatorii gastronomice prin universul combinatiilor de texturi, culori si arome armonizate prin creativitatea maestrilor bucatari, transformand Hotelul Sonnenhof intr-o destinatie culinara.
Decorul cu specific austriac, avand insertii lemnoase si combinatii de culori ce imbogatesc personalitatea Restaurantului Mosaik, creeaza o atmosfera calda transformandu-l in locul perfect pentru momentele de solitudine, un pranz de afaceri, o iesire cu prietenii sau o cina romantica.
Meniul clasic, de inspiratie internationala este asociat cu peste 100 de sortimente de vinuri distinse din intreaga lume, fascinand chiar si cele mai pretentioase papile gustative.

La Restaurantul Mosaik, ziua incepe cu prospetimea si savoarea unui mic dejun bogat alaturi de o cafea fierbinte si aromata. Experienta culinara poate fi completata, la pranz sau la cina, cu o selectie apetisanta de aperitive, salate sau supe.
Aici se pot servi paste de casa gatite cu pasiune sau risotto. Pentru iubitorii de peste si fructe de mare, exista preparate ce cuceresc cu prospetimea lor, in timp ce pasionatii preparatelor din carne pot alege din selectia de Special Steaks din vita de Argentina sau Black Angus, carne de porc, pasare, vita sau miel aNoua Zeelandaa.
La finalul calatoriei culinare, oaspetii vor fi indulciti de savoarea deserturilor.

Indiferent de ocazia pentru care turistii planuiesc un eveniment, Hotel Sonnenhof ofera toate facilitatile necesare atat pentru sarbatorirea momentelor unice din viata acestora, cat si pentru organizarea oricarui tip de eveniment business.

Evenimente private - Proiectata si amenajata elegant cu elemente de decor clasice si contemporane, Sala Salzburg ofera un cadru intim si rafinat pentru organizarea evenimentelor speciale din viata oaspetilor.
Evenimente corporate - Creata pentru a fi in perfecta armonie cu orice tip de eveniment, Sala Salzburg sta la dispozitie pentru conferinte, traininguri sau alte evenimente business, oferind toate facilitatile necesare desfasurarii cu succes a acestora. Pauzele de cafea, cu produse de patiserie proaspat pregatite, pot completa ambientul elegant si dotarile puse la dispozitie.

Aranjamente sala Salzburg:
- mese rotunde: 65 invitati;- teatru: 75 invitati;
- cabaret: 35 invitati;
- Consiliu: 20 invitati;
- tip U: 25 invitati;
- clasa: 20 invitati.

In aceasta unitate accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie