Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

Stana de Vale, ROMANIA
Stana de Vale, ROMANIA

Vilele Izvorul Minunilor sunt situate la 300 m de partia de ski Facilitati hotel restaurant hotel Iadolina bucatarie complet utilata baza de tratament in incinta hotelului Iadolina Facilitati camere aer conditionat incalzire centrala TV cablu m . . .

Stana de Vale, ROMANIA

Arhitectura deosebita si moderna a Vilei LILIACUL va permite sa savurati atat natura cat si confortul langa cascada luminata feeric pe timpul noptii Vilele reprezinta alegerea cea mai potrivita varianta de vacanta pentru grupuri de prieteni

Stana de Vale, ROMANIA Vezi locatia pe harta

Vilele Izvorul Minunilor 1 2 3 4 5 6 7 - cele sapte vile sunt amplasate in centrul statiunii Stana de Vale langa vila Liliacul si in imediata apropiere a Hotelului Iadolina la 300 m de Partia de Schi Stana de ValeSituate intr-un decor cu totul specta . . .

Stana de Vale, ROMANIA

Vila Liliacul se afla in statiunea Stana de Vale judetul Bihor langa Hotel Iadolina si Vilele Izvorul Minunilor In imediata apropiere se afla o cascada artificiale luminata feeric pe timpul noptiiVila Liliacul ofera posibilitatea de cazare pentru un . . .