Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL PALM APART HOTEL

   Sveti Vlas, Bulgaria


Descriere

Localizare: Hotel Royal Palm este situat la 50m fata de plaja, in statiunea Sveti Vlas. Complexul se afla atat in apropierea plajei cat si a portului "Marina Dinevi". Hotelul este o combinatie de arhitectura traditionala bulgareasca cu linii moderne.
Facilitati cazare: Unitatea are o capacitate de 206 apartamente luxoase ce au vedere catre mare si catre orasul antic Nessebar.Hotelul dispune de 206 apartamente, structurate: 141 studiouri, 59 apartamente cu un dormitor și 6 apartamente cu două dormitoare. Suprafetele variaza de la 39 mp la 197 de metri pătrați. Toate camerele sunt dotate cu baie și aer condiționat.
Apartament cu 1 dormitor (50 mp): Bucatarie, pat dublu sau două paturi de o persoană, ustensile de bucătărie, canapea extensibila, ceainic electric, mașină de cafea, prăjitor de pâine, inele electrice, aer conditionat, Cuptor, Aspirator, Cuptor cu microunde, Frigider , balcon, masă de calcat, TV, fier de calcat, uscator, usa intermediara, podea acoperita - gresie, duș.
Apartament 2 dormitoare (60 mp): pat dublu sau două paturi de o persoană, chicinetă, canapea extensibila, ustensile de bucătărie, fierbător electric, mașină de cafea, prăjitor de pâine, aer-conditionat, inele electrice, Cuptor, Aspirator, Cuptor cu microunde, balcon , Frigider, TV, fier de călcat, fier, uscator, usa intermediara, podea acoperita - gresie, duș.
Facilitati: Hotelul pune la dispozitia turistilor: 2 piscine exterioare, bar, lobby bar, spatiu de joaca pentru copii, magazine, receptie, parcare.
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.
Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina exterioara in limita locurilor disponibile.
Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.
Internet wireless este disponibil în unele camere ale hotelului şi se aplică taxe.

Website hotel: http://www.royal-palm.info/indexen.html#.WNgX3VXyjDc

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.