Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PREMIER FORT BEACH

   Sveti Vlas, Bulgaria


Descriere

Localizare: Aparthotelul de lux „Premier Fort Beach” este situat pe prima linie a malului mării. Complexul se află în partea liniștită de nord a stațiunii Sunny Beach, aproape de orașul Sveti Vlas și stațiunea Elenite.
Aparthotelul „Premier Fort Beach” este la câțiva pași de centru și la 2 kilometri de portul de agrement de lux al orașului Sveti Vlas.
Facilitati hotel: două piscine mari în aer liber, unul din care fiind cu tobogan de apă, piscină pentru copii, loc de joacă, bar, restaurant de bază cu bufet, două restaurante „a la carte”, magazin, salon de masaje, hamam, salon de frumusețe (coafor, manichiură, pedichiură), echipamente de fitness în jurul piscinei, masă de tenis și biliard, serviciu de spălătorie și călcat, birou de schimb valutar, birou de recepție unde veți găsi informații despre diferite excursii în țară și străinătate, precum și șezlonguri și umbrele gratuite în jurul piscinelor, parcare gratuită și Internet WI-FI pe teritoriul complexului.
Dotari camere: Apartamentele reprezintă studiouri, apartamente cu 2 camere - cameră de zi un dormitor, apartamente cu 3 camere cu – camră de zi şi 2 dormitoare separate, apartamente cu 4 camere – cameră de zi şi 3 dormitoare separate, toate complet amenajate şi confortabile. Apartamentele cu 1, 2 și 3 dormitoare separate sunt dotate cu o mașină de spălat.
Aproape toate apartamentele au o terasă mare cu o vedere uimitoare de mare către Nesebar și Sunny Beach. Condiţii de cazare – studio: 2 adulţi, apartamente cu 2 camere: 2 adulţi + 2 copii, apartamente cu 3 camere: 4 + 2, apartamente cu 4 camere: 6 + 2. Bucătărie complet utilată, inclusiv toate utilajele, destinate gătitului şi servirea mesei, TV digitală, condiţionarea aerului în fiecare cameră, seturi de lenjerie de pat şi prosoape.

Website hotel: http://www.fortour.ro/premier-fort-beach/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.