Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLA MARIA REVAS

   Sunny Beach, Bulgaria


Descriere

Localizare: Hotel Villa Maria Revas este situat la doar 150 de metri de plajă. Sunny Beach se afla la aproximativ 35 km de aeroportul Burgas si 101 km de aeroportul Varna.

Facilitati camere: Hotelul dispune de 27 de camere și apartamente, fiecare cu un stil individual, aer condiționat și încălzire.

Dotari camere: baie privată cu cadă și duș, un uscător de păr, acces internet, TV prin satelit și telefon direct, minibar și seif, bucătărie și frigider. Studio: aprox. 30 mp., consta dintr-o camera mare cu zona de dormit si zona de relaxare, balcon si baie. Capacitate maxima 3 adulti. Apartament 2 + 2: aprox. 40 mp, are chicineta echipata, frigider, dormitor si living. Capacitate maxima 3 adulti si un copil. Apartament 3 + 2: aprox. 50 mp, capacitate maxima 4 adulti si un copil.

Facilități hotel: Villa Maria Revas include piscină, piscină pentru copii, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, sala de fitness, saună și jacuzzi și tratamente de masaj. Restaurantul oferă un mic dejun tip bufet și meniu à la carte pentru prânz și masa de seară. Există, de asemenea, un bar și o cafenea.Hotelul mai dispune de parcare, acces la internet, spălătorie, seif de închiriere, TV satelit, spălătorie.

Sezlonguri: Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina in limita locurilor disponibile.

Servicii contra cost Hotel Villa Maria Revas: transfer de la/la aeroport.

Parcare Hotel Villa Maria Revas: locuri limitate, contra cost aprox 5 euro/zi.

Politica privind animalele de companie Hotel Villa Maria Revas: Nu accepta animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.