Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALACE HOTEL

   8240 Sunny Beach, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotelul Palace este situat pe plajă, în partea de nord a celei mai mari staţiuni balneare din Bulgaria - Sunny Beach. Hotelul oferă vederi frumoase la mare, iar confortul modern şi facilităţile, servicii profesionale şi o mare varietate de servicii garantează o şedere plăcută şi de vacanţă. Hotelul Palace în Sunny Beach oferă facilităţi speciale pentru familiile cu copii. Plaja este cu nisip si este la 20m de hotel.
Facilitati camere: Hotelul Palace oferă cazare în 132 camere duble şi camere familiale şi 11 suite.Camere duble au pat dublu şi camerele familiale sunt formate din două dormitoare adiacente, separate printr-o uşă. Facilităţi în ambele camere includ TV cu ecran plat, telefon, mini bar, canapea extensibila, baie, balcon, cu vederi magnifice la mare. Sunt disponibile la Palace Hotel 11 Suite, fiecare format din două camere separate - un living si un dormitor cu pat dublu. Apartamentul include un TV cu ecran plat, telefon, mini bar, canapea extensibila, baie, balcon.
Facilitati hotel: Hotelul ofera un restaurant cu terasă de vară şi grădină, un bar mare, cu un design modern şi un cocktail bar în aer liber, situat lângă piscină, teren de joacă pentru copii în grădină, curăţătorie chimică, magazin, coafeză. Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.Sport si divertisment: Piscina în aer liber pentru adulţi şi copii, biliard, fotbal de masă, darts, noapte de karaoke şi muzică divertisment.
Servici contra cost Hotel Palace: seif la receptie 3 euro/zi.
Parcare: Este disponibila parcare gratuita la hotel, in limita locurilor disponibile.

Website hotel: http://www.hotelpalace.bg/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie