Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM HOTEL BOOMERANG

   8230 Sunny Beach, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Boomerang situat în inima staţiunii Sunny Beach, pe coasta bulgărească a Mării Negre. Hotelul este la doar 380 de metri distanţă de plajă. Întregul complex Boomerang are o suprafaţă de 5.400 m². Staţia centrală de autobuz a staţiunii este în apropiere. Un serviciu de transport cu autobuzul de la aeroportul Burgas şi retur, poate fi furnizat la cerere.
Facilitati hotel:Restaurantul hotelului serveşte o gamă largă de preparate bulgăreşti şi de vinuri alese.Piscina frumoasă în aer liber, pentru copii şi adulţi, este înconjurată de şezlonguri şi umbrele. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: piscina exterioara, lift, seif la receptie (contra cost), wi-fi, schimb valutar, magazin, restaurant, bar, bar la piscina, salon de infrumusetare, fitness, parcare (contra cost).
Facilitati camere: Unitatea de cazare dispune de 113 camere duble, 4 family room, 7 camere triple. Camerele duble: pat matrimonial sau paturi twin, fotoliu, aer conditionat, tv, telefon, balcon, podea acoperita cu parchet, baie cu dus/cada, set cosmetice, uscator de par, telefon, toaleta.
Facilitati pentru copii: sectiune pentru copii la piscina, patut pentru infant (contra cost).
Servicii contra cost: seif la receptie,transfer de la/la aeroport,servciu de transfer, internet wireless.
Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina exterioara in limita locurilor disponibile.
Parcare contra cost aprox 5 eur/zi.

Website hotel: http://www.mpmhotels.bg/eng/htmls/boomerang.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie