Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IZOLA PARADISE HOTEL

   Sunny Beach, Bulgaria


Descriere

Localizare: Hotelul Izola Paradise este situat la 400 m de plaja in statiunea Sunny Beach. Statiunea Sunny Beach este cea mai mare de pe coasta Mării Negre și are o plajă lungă, mare unde există șezlonguri, cafenele și o varietate de sporturi nautice oferite. Viata de noapte este la fel de impresionanta, cu o mare varietate de baruri, restaurante și cluburi. Din Sunny Beach puteti face excursi cu barca spre Burgas, Varna si orasul cultural Nessebar.

Facilitati cazare: Hotelul are 22 camere duble si 14 apartamente dotate cu:TV, aer conditionat, balcon, telefon, grup sanitar.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati si servicii: restaurant, lobby Bar, pool Bar, barbeque, piscina exterioara, coafor, fitness, loc de joaca pentru copii, biliard, internet cafe.

Servicii contra cost Hotel Izola Paradise: seif la receptie, internet acces wireless, seif la receptie, sauna, baie de aburi, masaj.

Sezlonguri Hotel Izola Paradise: Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina exterioara in limita locurilor disponibile.

Parcare Hotel Izola Paradise: Parcare in limita disponibilitatii - 30 de locuri.

Politica privind animalele de companie Hotel Izola Paradise: Nu accepta animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.