Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL WELA

   8240 Sunny Beach, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Wela este amplasat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 250 m fata de plaja si la 1 km de centrul statiunii. Hotelurile din apropiere sunt Club Evrika si Flamingo. Hotelul Wela este la 15 minute cu maşina de centrele comerciale din Nessebar.
Facilitati hotel: Hotelul Wela este singurul hotel din Sunny Beach cu apa minerala in piscina, dispune de lobby bar, bar la piscina, night bar, piscina pentru copii, piscina pentru hydro-masaj si centru SPA, fitness, seif la receptie, tenis de masa, teren de fotbal si volei, biliard, sah, tenis de masa, schimb valutar, parcare gratuita, in limita locurilor disponibile. Internetul wireless este gratuit doar in locurile publice, iar in camere contra cost.
Facilitati camere: Hotelul Wela dispune de camere duble, camere family, studio-uri si apartamente.
Fiecare camera are balcon, aer conditionat, TV prin cablu, telefon, frigider, seif, uscător de păr și baie.
Camera dubla 2 + 2: (aprox. 30 mp) Cameră dublă cu două paturi, cu posibilitatea de a adăuga două paturi suplimentare; fiecare cu balcon, aer conditionat , TV prin cablu, telefon, mini-bar, uscător de păr și baie privată. Ocupare maxim de 3 adulți.
Studio 3 + 2: (aprox. 40 mp) Studioul are trei paturi, cu posibilitatea de a adăuga două paturi suplimentare. Ocupare minim de 3 adulți. Maxim grad de ocupare: 4 adulți.
Camera family 4 +2: (aprox. 60 mp) Două camere duble interconectate - patru paturi, cu posibilitatea de a adăuga două paturi suplimentare. Ocupare minimă de 4 adulți.

Website hotel: http://www.welahotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie