Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL OREL

   8240 Nessebur, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Hotel Orel este situat direct pe plaja, aproape de centrul statiunii. Hotelul Orel din Sunny Beach pune la dispozitia turistilor servicii si facilitati de 2*+, dotat cu camere ce dispun de aer conditionat, piscina in aer liber, precum si un restaurant in stil bufet comun cu Hotelul Astoria 4*, oferind astfel turistilor sai o vacanta relaxanta la malul Marii Negre.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, bar de noapte, magazin, seif (2,5 euro/zi) si exchange la receptie. Se poate folosi piscina hotelului Astoria (cele 2 hoteluri sunt conectate).
Facilitati camere: Camerele duble (12 mp): 2 paturi single, aer conditionat, balcon, TV SAT, parchetate integral, patut pentru infanti (cca 2,5 Euro/ zi).
nformatii importante: este obligatorie purtarea bratarilor All Inclusive -prosoapele pentru plaja sunt disponibile contra unui depozit -sezlongurile si umbrelele la piscina si la plaja (in fata hotelului) sunt in limita locurilor disponibile.
Facilitati pentru copii: Sectiune pentru copii la piscina exterioara, patut (la cerere, contra cost), scaune inalte la restaurant, loc de joaca.
Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina exterioara in limita locurilor disponibile.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie