Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN FORT

   Sunny Beach, Bulgaria

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Green Fort Noks Apartments beneficiază de o locație pitorească, unde pădurea de pini întâlnește plaja de nisip, la poalele munților din Sunny Beach.

Cu vedere magnifică la mare și o combinație excepțională de climat marin și montan, complexul se află la numai 5 minute pe jos de plajă.

Mobilate complet, apartamentele sunt prevăzute cu 1 dormitor, o sufragerie, o bucătărie bine utilată și un living cu o canapea extensibilă și o masă de cafea. Fiecare apartament este dotat cu WiFi gratuit și TV digital cu peste 20 de canale în limba engleză și 40 de canale în limba rusă.

Green Fort Noks are o ofertă bogată pentru copii, cu o piscină specială, un tobogan de apă și un loc de joacă. Puteți să vă distrați pe terenul de tenis sau de fotbal și să luați masa la restaurantul-grădină, care include o terasă cu vedere panoramică la mare.

Green Fort este situat în apropiere de orașul antic Nesebar, înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO, unde istoria este încă prezentă datorită numeroaselor biserici vechi și clădiri din Evul Mediu

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.