Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AVENUE DELUXE APARTHOTEL

   Sunny Beach, Bulgaria


Descriere

Localizare: Hotel Avenue Deluxe*** este situat la 5 minute pe jos față de plajă, mai exact la 300 de metri de malul Marii Negre din stațiunea Sunny Beach. Proprietatea se află la 100 de metri de cea mai apropiată stație de autobuz şi la 2,3 km de parcul acvatic Action. Aeroportul Burgas este situat la 25 km.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati:piscină în aer liber cu sectiune pentru copii si bar la piscina, gradina, loc de joaca, baie turcească/baie de aburi, masaj, sală de fitness, saună, piano bar, restaurant.

Facilitati cazare: Unitatea de cazare a fost construita in 2014 si reprezinta un complex rezidential compus din 118 aparatmente de diferite tipuri: studio sau aparatment cu un dormitor. Apartamentul are doua camere separate (dormitor și living cu o canapea extensibilă și un pat de o persoană) si Garsoniera are 2 paturi sau pat dublu. Fiecare cameră este dotată cu: bucătărie; aer conditionat; balcon; baie; telefon și televiziune; Wifi.

Parcare: Este posibilă parcarea privată gratuita la hotel in limita locurilor disponibile.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.