Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTHOTEL ROSE VILLAGE

   6 Fregata Str, 8240 Sunny Beach, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Rose Village sunt situate în partea de sud a stațiunii Sunny Beach , la doar 100 de metri de plajă și nu departe de orasul Nessebar. Apartamentele din Rose Village sunt luminoase , moderne și bine întreținute , dovedindu-se a fi o alegere populară pentru familii care caută confortul de o vacanță independentă.
Facilitati hotel: Complexul oferă două piscine în aer liber , dintre care una cu sectiune pentru copii , o zonă de joacă pentru copii în aer liber și un restaurant pe site-ul . Vă rugăm să rețineți că această proprietate nu este potrivita pentru persoanele cu handicap și persoanele cu dificultăți de mers pe jos.
Dotari hotel: Restaurant,doua piscine exterioare ( una cu sectiune pentru copii ), room service, o zonă de joacă pentru copii, masini de inchiriat, seifuri la recepție, parcare.
Facilitati cazare: Camerele sunt pentru 4 adulți care împart un apartament cu un dormitor si respectiv 6 adulti. Camerele sunt dotate cu urmatoarele: dus , WC, balcon, Sat - TV, chicinetă, frigider, cuptor cu microunde, ceainic, fier de călcat, aer condiționat și conexiune gratuită la internet.
Servicii gratuite: la piscina în aer liber, lângă piscină, șezlonguri și umbrele de soare, toate celelalte facilități și servicii pot fi supuse unei taxe locale.
Parcare Hotel Rose Village: Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie