Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMARIS HOTEL

   8240 Sunny Beach, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Amaris se afla la 300 de metri de plajă si este situat în centrul staţiunii Sunny Beach.Cea mai apropiată staţie de autobuz este la doar 200 de metri, iar în imediata vecinătate puteţi găsi numeroase magazine, baruri şi pub-uri.
Facilitati camere:Hotelul are 125 de camere repartizate pe 6 etaje.Fiecare camera dispune de telefon, mini bar, programe TV, baie propie, aer conditionat, internet.
Facilitati hotel: Restaurantul hotelului Amaris are o terasă primitoare cu vedere la piscina(piscina exterioara) si serveşte preparate delicioase din bucătăria bulgărească. Barul din hol este un loc ideal pentru socializare cu prietenii lângă o ceaşcă de cafea sau o băutură. Aproape de Amaris puteţi găsi o discotecă, un supermarket, o bancă, un centru de sănătate, un serviciu de închiriere de biciclete şi scutere, o parcare şi multe alte facilităţi atractive.
Sezlonguri gratuite la piscina exterioara in limita locurilor disponibile.
Servici contra cost: servicii medicale, internet wifi.
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.

Website hotel: http://www.hotel-amaris.info/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie