Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TIA MARIA HOTEL

   1 Sands District, 8240 Sunny Beach, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotelul Tia Maria este situat în partea de sud a staţiunii Sunny Beach, la 250 de metri de plaja şi la 5 minute de mers pe jos de centru.
Facilitati camere: Oferă camere spaţioase şi confortabile la preţuri foarte competitive, ideale pentru familii cu copii sau cupluri tinere. Cele 124 de camere sunt dotate cu grup sanitar propriu, tv satelit, telefon, aer conditionat centralizat, balcon.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant, lobby bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar la piscina, receptie, coafor,room service, spalatorie, schimb valutar, internet wireless. In apropiere va puteti distra la discoteci, baruri si pub-uri.
Pentru confortul oaspeţilor, în apropiere există şi un supermarket mare. Hotelul găzduieşte şi un restaurant à la carte, care serveşte preparate din bucătăria internaţională.La cerere, este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroportul oraşului Burgas, iar centrul vechi al orăşelului Nesebar se află la mai puţin de 4 km.
Facilitati pentru copii: patut pentru infant (contra cost), camera de joaca.
Sezlonguri gratuite la piscina exterioara in limita locurilor disponibile.
Servicii contra cost : patut pentru infanti, seif la receptie , etc.
Parcare: Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.

Website hotel: http://tiamaria.bg/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie