Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM ORPHEUS BOUTIQUE HOTEL

   8240 Sunny Beach, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotel Orpheus Boutique este situat la 50 m de plaja in nordul statiunii Sunny Beach. Este un hotel destinat exclusiv adultilor, varsta minima de cazare fiind 16 ani.Orpheus Boutique Hotel ofera conditii si servicii foarte bune de cazare.
Facilitati camere: Hotelul dispune de camere duble si apartamente cu 1 si 2 dormitoare dotate cu: TV-satelit, aer conditionat, telefon, grup sanitar, balcon, minibar.
Camere duble: dimensiunea aproximativă: 25 m2. O camera mare, cu un pat king-size sau 2 paturi de o persoană și o canapea extensibilă potrivită pentru 1 adult sau 1 copil. Camera este dotată cu minibar, TV, telefon și aer condiționat și baie cu cabină de duș și uscător de păr.
Apartament cu un singur dormitor: dimensiunea aproximativă: 45 m2. Constă dintr-un dormitor cu pat king-size și o cameră de zi cu canapea extensibilă potrivită pentru 2 adulți sau 2 copii. Apartamentul este dotat cu mini-bar, televizor, telefon și aer condiționat și baie cu cabină de duș și uscător de păr.
Apartament de lux: Dimensiunea aproximativă: 45 m2. Extrem de luxos decorat și constă dintr-un dormitor cu pat king-size și o cameră de zi cu canapea extensibilă potrivită pentru 2 adulți sau 2 copii. Apartamentul este dotat cu minibar, TV, telefon și aer condiționat și baie cu cabină de duș și uscător de păr.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati si servicii: restaurant, lobby bar, pool bar, fitness, piscina exterioara, seif la receptie, internet wireless gratuit in lobby, parcare.
Bar la piscină/snack-uri: Oferă caracteristici locale şi străine alcoolice si non alcoolice, coktailuri răcoritoare, cafea şi ceai, bere îmbuteliată.
Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina exterioara in limita locurilor disponibile.
Servici contra cost: 50% discount pentru sezlonguri si umbrele la Plaja Majestic, seif, inchiriere fier de calcat,transfer,transfer de la/la aeroport.
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie