Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HELENA PARK HOTEL

   8240 Sunny Beach, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: La 2,5 km de centrul statiunii, hotelul este situat pe plaja si impreuna cu Royal Palace Helena Sands, are o suprafata de 14.500 mp.
Informatii hotel: Hotelul are 6 etaje, 232 de camere duble si suite, 2 restaurante, restaurant a la carte, 2 lobby bar, bar pe plaja, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, fitness, 2 terenuri de tenis, centru SPA foarte modern, 5 tipuri de sauna, hydro-jet, centru de afaceri si sala de conferinte, Wifi gratuit in lobby.
Servicii masa: Ultra All Inclusive .
Servicii cazare: In camerele duble standard pot fi cazate maximum 2 persoane, in camerele duble superior maximum 2+1, in apartamente maximum 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii: garderoba, living unde se afla canapeaua. De asemenea exista connecting rooms. Toate spatiile de cazare au aer conditionat central, TV satelit, minibar, seif (contra cost), balcon.
Facilitati copii: piscina pentru copii, mini club, loc de joaca pentru copii, program de animatie pentru copii cu varsta intre 4 si 12 ani (de 6 ori pe saptamana).
Sport si activitati:
Gratuit: gym, tenis de masa, volei pe plaja, live music, program animatie pentru adulti in timpul zilei ( de 6 ori pe saptamana).
Contra cost: tenis de camp, sporturi pe apa, cursuri calarie, inchiriere biciclete.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie