Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX SUNRISE

   Zora Area, 8420 Sunny Beach, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotel Family Resort Sunrise Ex Selena se bucură de o poziție privilegiată în Sunny Beach. Amplasat în centrul orașului, hotelul oferă acces ușor la oraș și tot ce are de oferit. Oaspeții pot ajunge cu ușurință la principalele stații de autobuz și de tren. Hotelul este aproape de principalele zone de agrement ale orașului. Oaspeții pot găsi cel mai apropiat teren de golf la doar o scurtă călătorie cu mașina de proprietate. Hotelul se află la mică distanță de plajă, 100m. Hotelul este situat la câțiva pași de port. Oaspeții pot profita de parcare la fata locului.
Facilitati cazare: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: Receptie, seif la receptie (contra cost), exchange, rent a car, restaurant a la carte, snack bar, pool bar, piscine exterioare, sezlonguri si umbrele la piscina, activitati sportive in aer liber, acces internet Wi-Fi, sectiune pentru copii la piscina, loc de joaca pentru copii, animatie pentru copii, kids club, sauna, baie de abur, masaj.
Facilitati camere: Hotelul a fost construit în 2003, a fost complet renovat în 2013 si este alcatuit din 121 de camere. Proprietatea este compusa din 99 de camere duble si 22 de apartamente. Unitatile sunt dotate cu baie proprie cu articole de toaleta, TV, aer conditionat, telefon, frigider, fier de calcat, uscator de par, seif, internet.
Camerele duble: aprox15mp - sunt echipate cu două paturi, aer condiționat, o canapea, televizor, telefon, mini-bar, balcon, acces la internet, Wi-Fi, parchet, serviciu zilnic de menaj, lenjerie de pat și prosoapele sunt schimbate de două ori pe săptămână, baia are un duș și toaletă.
Apartamente cu un dormitor aprox 40mp - sunt echipate cu un serviciu de menajeră zilnic două paturi, aer condiționat canapea extensibilă,TV, minibar, balcon, conexiune la internet gratuit Wi-Fi, parchet, usa intermediara, lenjeria de pat și prosoapele sunt schimbate de două ori / săptămână, bucătărie, arajaz electric, cuptor cu microunde, baie are duș, WC.
Parcare Selena complex: Posibilitate parcare la hotel in limita locurilor disponibile, se aplica taxe.
Politica privind animalele de companie Selena complex: Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie