Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COLLOSEUM

   8200 Sunny Beach, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotelul Colosseum este situat la 100 m de plaja, la 1 km de orasul Nessebar si la 35 km de orasul Burgas. Hotelul Colosseum ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare pentru petrecerea unui sejur reusit la malul marii, in compania prietenilor sau familiei.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: piscina exterioara, lift, seif la receptie (contra cost), internet wi-fi, schimb valutar, magazin, programe de animatie, restaurant, restaurant a la carte, taverna, lobby bar, bar la piscina, tenis de masa, fitness, sauna, masaj, sala de conferinte (120 pers) dotata cu sistem audio, conexiune la internet.
Facilitati cazare: Unitatea de cazare a fost renovata in 2014 si dispune de 8 etaje si 3 lifturi. Camerele duble (cca 24mp): pat matrimonial sau paturi twin, aer conditionat, tv, telefon, minibar, balcon, internet wi-fi (contra cost), birou, podea acoperita cu mocheta si gresie, baie cu dus, uscator de par, toaleta.
Facilitati pentru copii: sectiune la piscina, patut pentru infant (gratuit), loc de joaca, programe de animatie.
Sezlonguri Hotel Colosseum: Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina exterioara in limita locurilor disponibile, prosoape la plaja contra unui depozit.
Servici contra cost Hotel Colosseum: servicii spalatorie,toate bauturile alcoolice de import,telefonie, seif.
Parcare Hotel Colosseum: Parcare contra cost - aprox 5 eur/zi.
Politica privind animalele de companie Hotel Colosseum: Nu accepta animalele de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie