Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bradet


Descriere

Cele 96 de spatii de cazare, de tipul double sau apartament, sunt amenajate la nivelul unor standarde de calitate : grupuri sanitare individuale, telefon, satelit tv si balcon. Restaurantul propriu poate gazdui pana la 150 de clienti. Alte numeroase facilitati intregesc lista unei locatii de talia Hotelului Bradet, care se prezinta de la sine : bar, cafenea, terasa, magazin de suveniruri, servicii de spalatorie, spatii de parcare privata. Baza de tratament aflata in vecinatate Hotelului Bradet poate constitui un punct in plus in alegerea acestui hotel. Aceasta baza ofera urmatoarele programme de tratament: cura balneara si cura de recuperare, sub atenta supraveghere a specialistilor.

Turistii cazati la hotel Bradet au acces nelimitat la centrul Spa modernizat din hotelul vecin Danubius Health Spa Resort Sovata**** - bazinele cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternativa pentru picioare , bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala dupa sauna, camera de relaxare, sala de fitness, halate de baie, in timpul verii permise de intrare la Lacul Ursu (in functie de conditiile meteorologice).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.