Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Relax Sovata se afla intr-o zona linistita a statiunii si prezinta o combinatie de elemente de design rustic si bavarez. Parcarea privata si accesul la internet WiFi in intreaga proprietate sunt disponibile gratuit.
Receptia proprietatii are program nonstop. Serviciul de transfer la aeroport este oferit la cerere si la un cost suplimentar.
Oaspetii pot lua masa la restaurant sau se pot bucura de o bautura la bar. De asemenea, se pot relaxa in gradina proprietatii.
Sunt disponibile diverse activitati, precum schi si drumetii. Hotelul Relax Sovata se gaseste la 12 km de Praid si la 48 km de Odorheiu Secuiesc. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Targu Mures, situat la 65 km de proprietate.
Demipensiunea este formata din mic dejun si cina.
Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu si un balcon. Pentru mai mult confort, unele camere includ o zona de relaxare. Toate unitatile de cazare sunt dotate cu baie privata cu dus sau cada si uscator de par.
Apartamentele au o suprafata de doua ori mai mare decat camerele duble si sunt dotate cu un pat matrimonial, o canapea extensibila si 2 fotolii normale. Apartamentul este vizual impartit in doua zone, delimitate de un corp de mobilier pe care este amplasat televizorul. Televizorul poate fi rotit astfel incat sa fie vizibil din ambele parti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.