Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Ferma Stana Dacilor, Slanic Moldova, este situata la 4 km de Slanic Moldova, in Muntii Bolovanu, intr-o zona de munte intr-un loc retras, special conceput pentru relaxare dar si pentru senzatii tari cu o suprafata de peste 10 hectare.
Cabana are o capacitate de cazare de 8 camere, mobilate rustic, bai proprii, apa calda, salon rustic dar si un foisor pentru masa in aer liber, gratar, mese de stejar.

Hanul (restaurantul) fermei are o capacitate de peste 50 de locuri unde se pot servii diferite preparate din ferma proprie.Terasa are o capacitate de 70 de locuri, mobilata traditional unde se pot face si servii diferite preparate de exceptie.

Agrement: echitatie, pescuit sportiv, tir cu arcul, plimbari cu trasura, plimbari cu sania, ponei pentru copii, plimbari in natura, mulsul vacilor, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii,etc.

Manacaruri traditionale: bulz ciobanesc, berbecut si purcei la protap, purcei la cuptor, pui taranesc la ceaun, pastrama de oaie, cartofi in jar, cas de oaie, cas de capra, cas de vaca, branza sarata de vaca, platouri traditionale, Ferma Stana Dacilor.

Toate preparatele sunt realizate din productie proprie.

In aceasta unitate nu este permis accesul animalelor de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie