Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Poiana Verde


Descriere

Complexul turistic Poiana Verde din Slanic Moldova, situar la 800 m pe dreapta dupa intrarea in localitate, este locul ideal pentru relaxare.

Complexul Poiana Verde este amplasat in interiorul unui parc de cca 10 hectare, situat la poalele unuia din piscurile pitoresti ale muntilor Nemira. Pensiunea Poiana Verde este perfecta pentru o pauza relaxanta si deconectare.

Camerele sunt spatioase (peste 25 metri patrati) si sunt concepute cu spatii semiseparate pentru a se putea pune paturi suplimentare pentru copii, creandu-se astfel o camera de familie.

Vila Poiana Verde este locul perfect pentru intalniri intre grupuri de prieteni, colegi, familie, sau ocazii deosebite.

Vila poate fi inchiriata integral, asigurand intimitate grupului.

Capacitate de cazare de 7 camere cu paturi matrimoniale, foarte spatioase, dotate cu mobilier din lemn masiv, fiecare cu baie proprie, dressing, uscator par, tv cablu, balcon cu vedere spre padure sau munte.
Living-ul, o combinatie de modern si classic, dotat cu semineu, plasma tv, home-cinema si o terasa cu vedere asupra intregii vai.

Bucataria restaurantului este una moderna, echipata cu aparatura necesara.
Restaurantul are o capacitate de 140 locuri, iar in functie de situatie si vreme, capacitatea poate fi extinsa semnificativ, utilizand sala de conferinte sau terasa alaturata.

Sala de conferinte are o capacitate de 60 persoane si este iluminata atat natural cat si artificial.
Aceasta este dotata cu video proiector, ecran de proiectie, flipchart, aer conditionat, iar mesele si pauzele de cafea pot fi luate atat pe terasa pensiunii cat si in restaurant.

Turistii beneficiaza de un loc de
joaca pentru copii exterior si de un teren de sport in aer liber.

In aceasta unitate nu se permite accesul animalelor de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie