Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Ioana este un hotel tip boutique situat intr-o zona linistita din Muntii Bucegi, deasupra orasului Sinaia. Ofera vedere panoramica, un centru spa si acces facil la partiile de schi.

Facilitati:
Toate camerele hotelului Ioana sunt decorate individual cu gust, in nuante pastelate, cu paturi de analte calitate si un balcon. Fiecare camera include un TV cu ecran plat. Baia eleganta are halate de baie si papuci.

Facilitatile spa includ o sauna, o cada cu hidromasaj cu acces gratuit pentru oaspeti si o gama larga de masaje la cerere. Cei mici isi pot petrece timpul la locul de joaca pentru copii.


Restaurant: Restaurantul Forest serveste preparate din bucataria internationala si specialitati locale, intr-un cadru inconjurat de brazi. In plus, va puteti relaxa in lounge barul Focus sau puteti savura un pahar de vin recomandat de somelierul barului de vinuri.


Exista o telecabina la numai 300 de metri de hotelul Ioana, iar castelele Peles si Pelisor sunt la mai putin de 30 de minute de mers pe jos. Un microbuz opreste chiar in fata hotelului, iar centrul orasului Sinaia poate fi accesat pe jos in mai putin de 40 de minute.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie