Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Class Hermannstadt este situat intr-o zona rezidentiala linistita, la 15 minute de centrul orasului si foarte aproape de cel mai mare complex comercial din Sibiu - Promenada Mall.

Padurea Dumbrava se afla la doar 10 minute distanta, iar in imediata apropiere se afla statie de taxi si mijloace de transport in comun. Hotelul se gaseste la 50 de metri distanta de mai multe magazine si de statia de autobuz Silvana, iar la 2 km se afla piscina publica Aqua Fun.

Facilitati generale: receptie cu program nonstop, restaurant, bar, terasa, business centre, zona pentru fumatori, internet prin cablu disponibil in camerele hotelului gratuit.

Hotel Class Sibiu ofera servicii de cazare 3 stele lux in:
- camere duble matrimoniale,
- duble twin,
- duble speciale (cu pat matrimonial si pat single),
- apartamente cu 2 camere.

Toate camerele sunt spatioase, modern mobilate, dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o zona mica de relaxare, aer conditionat. Baile private sunt dotate cu dus sau cada si uscator de par. Unele camere dispun si de balcon.

Restaurantul Class Sibiu ofera ambianta placuta, eleganta, sa va bucurati de savoarea meniurilor traditionale si internationale.
Pentru intalniri de afaceri ofera access la salile de conferinte si consiliu, cu dotari moderne, spatiu generos. Cel mai apreciat aspect este ca beneficiaza de lumina naturala si liniste deplina.

In apropierea hotelului se afla o statie de taxi si de mijloace de transport in comun.

Pentru intalnirile de afaceri, hotelul pune la dispozitie salile de conferinte si consiliu cu dotari moderne si spatiu generos.

Servicii cu plata: inchirieri auto, fax/copiator.

Parcare privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare).

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie