Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIRIUS BEACH

   10a, 9006 Sf Constantin Si Elena, Bulgaria, Sf Constantin Si Elena, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotelul este situat pe plaja, in apropiere de izvoarele minerale ale statiunii, la 200 m de centrul statiunii Constantin & Elena.
Informatii hotel: Hotelul este deschis pe toata perioada anului, dispune de un restaurant principal si un restaurant a la carte, lobby bar, seif la receptie contra cost, casa de schimb valutar, bar la piscina, WI-FI internet in locurile publice, sala de conferinte, centru SPA, piscina exterioara, piscina interioara cu apa minerala.
Servicii cazare: Camere duble, studio, camere triple, toate tipurile de camere au baie cu dus/cada, feon, balcon, TV satelit, frigider, telefon, aer conditionat, seif contra cost.
Facilitati copii: Animatie, picina cu sectiune pentru copii, cursuri de dans, patuturi pentru bebelusi, scaune speciale pentru bebelusi in restaurant.
Sport si activitati:
Gratuit: piscina exterioara, piscina interioara cu apa minerala (38 grade), fitness, darts, gimnastica in apa, sezlonguri si umbrele la piscina, program animatie.
Contra cost: sauna, masaj, tratament SPA, solar, biliard, tenis, diferite sporturi pe apa.
Nu se accepta animale de companie.
Parcare: Gratuita pentru turistii hotelului in limita locurilor disponibile.

Website hotel: http://siriusbeach.com/en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie