Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Central este situat intr-o zonă centrală din Ploieşti, la mică distanţă de mers pe jos de muzeele şi centrele comerciale din apropiere. Hotelul este amenajat intr-o clădire cu arhitectură neoclasică. Serviciile de masaj sunt disponibile la un cost suplimentar.
Toate camerele Hotelului Central au acces gratuit la internet WiFi, TV prin cablu, minibar, cutie de valori şi baie privată cu uscător de păr, halate de baie şi papuci.
La restaurantul hotelului, oaspeţii pot alege dintr-o varietate de mancăruri locale şi internaţionale, iar la bar au la dispoziţie o selecţie largă de băuturi. In timpul sezonului de vară este deschisă o terasă elegantă.
Hotelul oferă acces gratuit la o sală de fitness, la o cadă cu hidromasaj, la o mică piscină incălzită şi la o saună. Pentru organizarea diverselor evenimente, aveţi la dispoziţie un centru de conferinţe modern, format din 5 săli de conferinţe, cu o capacitate cuprinsă intre 20 - 250 de locuri.
Proprietatea pune la dispoziţie parcare gratuită. Aeroportul Internaţional Bucureşti Henri Coandă se află la 45 km de hotel. Serviciile de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la cerere şi la un cost suplimentar.


Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locatia sa excelentă in Ploieşti! Clientii i-au acordat un scor mai mare decat altor proprietăti din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.