Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PLAMENA PALACE

   Primorsko, Bulgaria


Descriere

Localizare: Plamena Palace in partea nordica a statiunii, la 150 m de plaja, in imediata apropiere a principalei artere comerciale.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, meniu pentru copii, lobby bar, piscina exterioara, biliard, tenis de masa, minigolf, inchiriere bicicleta, fitness, masaj, inchiriere seif la receptie (contra cost), internet wireless, internet pe cablu, schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, sala de conferinte, servicii de spalatorie, nu se accepta animale de companie, parcare (gratuita), garaj (contra cost).
Facilitati camere: Unitatea de cazare are o capacitate de 122 camere duble si studiouri, distribuite pe 6 etaje.
Camera dubla (22 mp): pat dublu, canapea extensibila, aer conditionat, TV, telefon, internet wireless, minibar, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Studio (33 mp): pat dublu, canapea extensibila, aer conditionat, TV, telefon, internet wireless, minibar, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Sport si timp liber: Fitness, badminton, piscină exterioară, sectiune pentru copii, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, umbrelă și un lounge de la piscină.
Pentru copii: mini-club, baby-sitter pentru cumpărare, locuri pentru copii în restaurant, pătuțuri pentru copii într-o rezervație cameră.
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.
Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina exterioara in limita locurilor disponibile si contra cost pe plaja publica
Nu accepta animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.