Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL FOREST BEACH

   Primorsko, Bulgaria


Descriere

Localizare: Hotelul "Forest Beach" este situat în statiunea de vacanta "Primorsko Club", situat între poalele pădurii seculare de stejar și la numai câțiva metri de marea azurie pe plaja de sud a Primorsko. Pentru sezonul 2014 hotelul "Forest Beach" a fost complet reconstruit și oferă cazare si confort de lux. Complexului Primorsko Club apartine companiei Albena PLC.
Facilitati cazare: "Forest Beach" este un grup de clădiri joase conectate prin culoare exterioare în 3 sectoare A, B și C.
Studiourile: pat 180 cm latime, garderoba, noptiere, birou, TV, canapea - potrivita pentru 2 copii, kitchineta complet echipata (chiuveta, aragaz, aspirator, frigider, usensile pentru gatit, ceainic), zona de servit masa cu masa si 4 scaune, masuta pentru cafea, TV, AC, conexiune la internet, baie cu dus, toaleta de serviciu, cuier, seif, balcon.
Apartament 1 dormitor: dormitor cu pat 180 cm latime, garderoba, noptiere, birou, TV, canapea in living - potrivita pentru 2 copii, kitchineta complet echipata (chiuveta, aragaz, aspirator, frigider, usensile pentru gatit, ceainic), zona de servit masa cu masa si 4 scaune, masuta pentru cafea, TV, AC, conexiune la internet, baie cu dus, toaleta de serviciu, cuier, seif, balcon.
Facilitati hotel: Turistii au la dispozitie urmatoarele facilitati: restaurant Biser (aflat in imediata vecinatate, clasificat la 2*), aer conditionat, centru medical in complex, 34 locuri de parcare, facilitati pentru persoane cu disabilitati.Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.
Animatie: se desfasoara cel mai mult in limba bulgara si este destinata copiilor. Pe parcursul zilei sunt activitati atat in preajma hotelului cat si pe plaja. Turistii pot folosi si discoteca La Piovra aflata in cadrul complexului.
Servicii contra cost: stadion, terenuri de volei si baschet, 3 terenuri de tenis, tenis de masa, piste pentru role si biciclete, karting, sporturi nautice, excursii, rent-a-car. Turistii pot utiliza serviciile centrului SPA din Hotel Les Magnolias 4* aflat in imediata vecinatate.
Plaja: este cu nisip fin, alb, foarte bine intretinuta. Turistii din hotel pot folosi zona free (gratuita) sau pot inchiria sezlonguri si umbrele. Aici se afla doua snack baruri si posibilitati multiple pentru practicarea sporturilor acvatice.
Sport: Hotel Forest Beach oferă oportunități contra cost pentru turisti activi. Oaspeții au un complex sportiv cu: stadion,teren de Volei și baschet, Trei terenuri de tenis, Ping pong, Trasee de asfalt pentru patinaj cu patine cu rotile și excursii cu bicicleta, Sporturi acvatice.
Parcare: Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.
Sezlonguri: Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina exterioara in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.