Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situata in Paltinis, in judetul Sibiu, la 500 de metri de Arena Platos, Pensiunea Rara are o terasa la soare si vedere la munte.
In imprejurimi oaspetii pot desfasura diferite activitati, inclusiv schi, ciclism si drumetii. Aeroportul International Sibiu se afla la o distanta de 17 km.
Pensiunea RARA PALTINIS este amplasata intr-un cadru mirific, inconjurata de peisaje deosebite.

Pensiunea Rara Paltinis detine 12 camere si ofera cazare la standarde europene de 4 margarete (preclasificate) la preturi fara concurenta.

Etaj 1 - 4 camere : 2 duble si 2 triple

Etaj 2 - 3 camere duble standard si 1 camera tripla

Mansarda - 4 camere double economy

Camerele pensiunii sunt spatiose, elegant amenajate, beneficiind de o atmosfera placuta pentru un sejur de neuitat. Acestea ofera vedere la partie si la munte.

Cele 2 camere duble standard au vedere la partie. In ambele camere exista posibilitatea punerii cate 1 pat suplimentar pliabil. Suprafata camerelor este de 22 mp cu pat dublu (160 x 200 cm)
Facilitati: baie proprie in camera (cabina dus, uscator), tv, internet WiFi (in toata pensiunea), balcon, posibilitate pat suplimentar.

Cele 2 camere triple au vedere catre deal. Suprafata camerelor este de 22 mp cu pat dublu (160 x 200 cm) + inca un pat (80-200 cm).
Facilitati: baie proprie in camera (cabina dus, uscator), tv, internet WiFi (in toata pensiunea).

Camerele economy sunt perfecte pentru o sedere placuta si relaxanta. Suprafata camerelor este intre 16 a 18 mp cu pat dublu (160 x 200 cm).
Facilitati: baie proprie in camera (cabina dus, uscator), tv, internet WiFi (in toata pensiunea), balcon (cele cu vedere la partie), posibilitate pat suplimentar.Acestea ofera vederea la partie, munte sau catre alte pensiuni.

Restaurantul are o capacitate de 46 locuri.
In acest decor se poate servi masa incepand de la micul dejun in prospetimea diminetii, la pranzuri linistite si sfarsind cu o cina in familie sau de ce nu, cu o cina romantica.
Bucataria ofera diferite feluri de mancare atat din mancarea traditionala romaneasca, cat si din bucataria internationala.

Pe timpul verii exista posibilitatea de a extinde terasa, aceasta fiind cu vedere la partie. Restaurantul se poate reorganiza astfel incat se pot organiza conferinte, seminarii, teambuilding-uri, mese festive, petreceri private intr-un mediu placut, toate acestea intr-o locatie linistita si centrala.
RARA PALTINIS - este locul ideal pentru organizarea evenimentelor, fiind o destinatie ce se pliaza foarte bine organizarii evenimentelor pentru grupuri mici.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie