Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PHOENICIA BLUE VIEW (AMFITEATRU)


Descriere

Localizare: Hotelul Amfiteatru face parte din complexul Phoenicia Blue View, localizat in nordul statiunii Olimp, pe faleza statiunii, foarte aproape de atractiile turistice din statiune, de statiile mijloacelor de transport in comun si de gara CFR.
Descriere: Hotelul Amfiteatru este unul dintre cele mai de succes hoteluri din Romania, alaturi de Belvedere si Panoramic, acestea formand Blue View, din lantul hotelier Phoenicia. Daca Belvedere si Panoramic si-au deschis portile in 2020, corpul Amfiteatru isi va intampina oaspetii incepand cu vara anului 2021.

Descriere camere: Hotelul Amfiteatru dispune de 336 camere si apartamente.
Camerele duble standard cu vedere la statiune/vedere mare Hotel Amfiteatru (18.13 mp) au in dotare un pat matrimonial si o canapea extensibila sau fixa, balcon. Pot acomoda 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 3 adulti.
Apartamentele dormitor si living (47 mp) cuprinde - o zona de living si o zona pentru dormit, cu pat matrimonial, canapea fixa, 1 baie cu dus, si cu balcon ce ofera vedere spre mare. Sunt situate la etajele 1-5.
Pot acomoda 2 adulti si 2 copii (0-11.99 ani) sau 3 adulti si un copil mai mic de 2 ani.
Apartamentele dormitor, living si chicineta (47 mp) cuprinde - o zona de living si o zona pentru dormit, cu pat matrimonial, canapea fixa, chicineta, 1 baie cu dus, si cu balcon ce ofera vedere spre mare. Sunt situate la etajul 6. Pot acomoda 2 adulti si 2 copii (0-11.99 ani) sau 3 adulti si un copil mai mic de 2 ani.

Facilitati camere:
Printre facilitati amintim: instalatie individuala de climatizare, televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, telefon, minibar, cana electrica, cani, pahare, lingurite, uscator de par, prosoape, papuci, cosmetice hoteliere, baie cu dus, balcon amenajat cu mobilier.

Servicii de masa:
- Demipensiune - bufet suedez - mic dejun si pranz (in intervalul -13.00-15.00) - bufet suedez incluse bauturi racoritoare, bauturi alcoolice - bere, vin alb/rosu la sticla, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor.
- All inclusive light - bufet suedez - mic dejun + pranz+cina (in intervalul 19.00-21.00) - bufet suedez incluse bauturi racoritoare, bauturi alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor. Nu sunt incluse bauturile la beach-bar si pool-bar si intre mese.
All inclusive light - in prima zi de cazare se intra cu cina si in ziua plecarii se servesc mic dejun si pranz.
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate.

Servirea
meselor in restaurantul hotelului se face in regim bufet suedez, in intervalul 07:30-10:00 a mic dejun, 13:00-15:00 a pranz, 19:00-21:00 a cina.

Servicii incluse:
Parcare proprie supravegheata, Internet WI-FI , Business Corner, Presa (in receptie), Prosoape de plaja (oferite la cazare, pe baza de tichet), Sezlonguri si umbrele la plaja si piscine, Sauna, locuri de joaca copii, animatie
Servicii contra cost:
Minibar in camera, Apeluri nationale/internationale, Transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti, Baruri (piscine si terase).

CONDITII COPII:


Copiii 0-1,99 ani- beneficiaza de
gratuitate.


Copiii
0-1.99 ani primesc patut pentru copii gratuit, in limita disponibilitatii si
doar la cerere.


Primul copil intre 2 - 6,99 ani, insotit de doi adulti platitori,
beneficiaza de gratuitate.


Al doilea copil 2 - 11.99 ani, insotit de doi adulti platitori - se
aplica tariful conform ofertei.


Orice persoana peste 12 ani este considerata adult si
tarifata conform ofertei.


Parintii sunt obligati sa
certifice varsta copiilor, prezentand un document de identitate la momentul
cazarii.

Nu sunt acceptate animale de companie!


Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.