Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere generala:Hotelul COCOR **** este situat la aproximativ 50 m de plaja, intre statiunile Neptun si Olimp, in zona rezidentiala.


Dotari generale: Restaurant, parcare proprie -150 locuri, acces gratuit, loc de joaca pentru copii - si gradinita (acces gratuit), internet -WI-FI gratuit, sala internet, ascensoare ultramoderne, rampe acces pentru persoane cu dizabilitati, magazin de suveniruri, baruri, terasa, gradina.
Dotari camere: Camere sunt dotate cu aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -WI-FI, uscator de par, sonorizare in baie, inchidere centralizata pe baza de cartela, senzori de fum, telefon, pardoseala din gresie.
Servicii: Acces la piscina si gradinita pentru copii, sezlong la plaja.
Servicii masa: se acorda in restaurantul Cocor categoria 4 stele, micul dejun bufet suedez, dejunul si cina in sistem fisa cont "a la carte":

- Mic dejun = 30.00 lei / zi / persoana;

- Pranz = 50.00 lei / zi / persoana;

- Cina = 50.00 lei / zi / persoana.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):

- Copiii de la 2-12 ani(inclusiv) insotiti de 2 adulti care primesc pat suplimentar beneficiaza de 50 % reducere la cazare si 50% la serviciile de masa din tariful unui adult.In cazul in care nu se solicita pat suplimentar, copiii beneficiaza de reducere 100 % la cazare si 50 % la serviciile de masa.


- Copiii de la 2-12 ani (inclusiv) insotiti de 1 adult care primesc pat suplimentar beneficiaza de 50 % reducere la cazare si 50% la serviciile de masa din tariful unui adult.


- Copiii 0-2 ani beneficiaza de reducere 100%.


- Patul suplimentar :50 % din tariful unui loc ;serviciile de masa se achita integral.


Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -incalzita, acces gratuit, piscina acoperita -cu vedere la mare situata la ultimul etaj, SPA.
Tratament:

Cocor SPA ofera o selectie de tratamente de la cele traditionale pana la cele contemporane, toate fiind croite pe dorintele si nevoile fiecarui oaspete: Masaje orientale, Tratamente senzoriale, Beauty (fata & corp).


Puteti combina programul curativ cu orice ritual Wellness si astfel sa va bucurati de intreaga Experienta Cocor: Balneo/reabilitare, Detox, Slimming, Healthy aging, Anti stres. Datorita puterii regenerative a apei si caldurii aici va puteti purifica si relaxa corpul: hidroterapie, cascada cervicala, jacuzzi, inot contra curentului, terapii termice, hammam, finnish sauna, bio sauna, fantana de gheata, dusuri emotionale, tratamente thalasso.


Distractie: discoteca -Vision Club.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.