Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blaxy Premium Resort


Descriere

Localizare: Cea mai noua locatie de pe litoralul romanesc, amplasata la 1 km de statiunea Olimp, Blaxy Premium Resort devine destinatia perfecta de relaxare si distractie cu familia, copiii sau prietenii. Resort-ul este situat la 200 de metri de plaja privata a acestuia.

Info hotel: Resort-ul se intinde pe o suprafata de 72,000 mp si cuprinde 3 cladiri a cate 10 etaje fiecare, cu 540 de apartamente de tip studio. Blaxy Premium Resort asigura 540 de apartamente de tip studio, restaurante in sistem bufet suedez dar si a la carte, parcare exterioara proprie, Internet Wi-fi, piscine exterioare, plaja privata si baza nautica proprie, sezlonguri la plaja si la piscine, Club de Entertainment si Club de Joaca pentru copii, activitati specifice sezonului estival, piscine pentru copii, baruri la plaja si la piscine, lobby bar, terase, amfiteatru de vara pentru spectacole, terenuri sportive etc.

Camere: Apartamentele Blaxy au o suprafata de 32 mp, sunt complet mobilate si utilate cu pat matrimonial si canapea extensibila si dotate cu cu aer conditionat, TV-LCD, frigider, baie, internet WI-FI, uscator de par, cana electrica, prosoape, terasa proprie, acces pe baza de bratara.

Capacitatea maxima: 2 adulti si 2 copii (0-12 neimpliniti) sau 3 adulti. Camerele au atat vedere la mare cat si vedere la Lacul Tatlageac.

Masa: Serviciile de masa incluse in pachet se acorda in Blaxy Amphitheatre Restaurant in sistem bufet suedez. Micul-dejun se serveste incepand cu a doua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii.

Micul-dejun se serveste intre orele 07:00 - 10:00.

Servicii de masa optionale:

Optional se poate achizitiona Pachetul All Inclusive. Acesta cuprinde pranzul si cina, toate bauturile non-alcoolice (apa, suc, cafea, ceai), exceptie sucurile naturale si inghetata si este valabil doar in incinta Resort-ului, zona barurilor de pe plaja fiind contra-cost.

Pranzul si cina se servesc intre orele 12:30 - 14:00, respectiv 18:30 - 21:00.

Pentru Blaxy A la Carte Restaurant, rezervarile se fac cu cel putin 1 zi inainte la Receptia Blaxy. Taxa de rezervare este de 22,5 Lei/pers.

Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantelor.

Servicii gratuite: parcare privata, Internet WI-FI in spatiile publice si in camera, accesul la piscinele exterioare ale Resort-ului, accesul la plaja privata a acestuia, accesul copiilor la locul de joaca, acces la amfiteatrul de vara pentru serile de spectacole, program artistic si animatori, petreceri tematice, karaoke.

Servicii cu plata: Blaxy A la Carte Restaurant, Blaxy Games Room (biliard, darts, Jocuri Online, PSP, WII, Foosball, Air Hockey, workshop-uri pentru adulti si pentri copii), centru de fotografiere, servicii telefonice nationale/internationale, complex de magazine (alimente/jucarii/cosmetice), baza nautica, servicii de babby-sitting pentru copii, bauturi alcoolice.

Acces animale: Accesul cu animale de companie este strict interzis in incinta Resort-ului.

Facilitati copii: Copiii turistilor care achizitioneaza pachete All Inclusive beneficiaza de urmatoarele avantaje:

Copiii de la 0-6,99 ani beneficiaza gratuit de cazare si de All Inclusive

Copiii de la 6,99 - 11,99 ani, beneficiaza de cazare gratuita si achita 50% din tariful de All Inclusive pentru perioada contractata.

Persoanele cu varsta peste 12 ani achita integral pretul pachetului All Inclusive.

Se pot organiza excursii la Herghelia de la Mangalia, pentru ore agreabile de relaxare si echitatie.Atractii in zona: Plaja are o suprafata de 10.000 mp cu intrare lina in mare si baza nautica proprie. Plaja este ingrijita zilnic, si este prevazuta cu umbrelute si sezlonguri ce se afla la dispozitia oaspetilor Resort-ului.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.